Cyclocross Ruddervoorde
23 oktober 2021


VZW Wijkcomité Sint-Godelieve

SPONSORSACCOMODATIEBelangrijke info omtrent aanmeldingsplicht COVID-19De organisatie van de Telenet Superprestige Ruddervoorde verloopt volgens strikte COVID-19 maatregelen.

Renners en hun entourage (max. 3 begeleiders per renner) dienen zich samen aan te melden bij de inschrijvingen. Tegelijk dienen ze het vooraf ingevulde verplichte COVID-19 formulier mee te brengen (download hier).

Enkel na aanmelding en inschrijving (kerk Baliebrugge, Torhoutsestraat 304, 8020 Ruddervoorde ) wordt er toegang tot het parcours verkregen.

Ook voor teammanagers en ploegartsen geldt een registratieplicht.
Zij dienen zich eveneens aan te melden en te registreren bij de inschrijvingen (kerk Baliebrugge,Torhoutsestraat 304, 8020 Ruddervoorde).

BELANGRIJK : Geen aanmelding = geen toegang tot het parcours.Inschrijvingen mogelijk vanaf 8u00.
Ook voor leveranciers, pers en crew geldt een voorafgaande aanmeldingsplicht. Uw persoonsgegevens dienen ons ten laatste 24u voor de wedstrijd te bereiken via kurtvanneste@cyclocrossruddervoorde.be, zodat wij deze kunnen toevoegen aan de lijst.
Gelieve uw naam en functie (reden van toegang tot het Domein Pyfferoen) te vermelden. Op de wedstrijddag zelf meldt u zich aan de ingang van het domein Pyfferoen.

BELANGRIJK : geen aanmelding = geen toegang.


Wij rekenen op jullie begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen. Deze kaderen immers in het algemene gezondheidsbelang.
Gegevens worden ten behoeve van de COVID-19 contacttracing tot 2 weken na datum bewaard en nadien vernietigd. Voor verdere vragen kunt u bij ons terecht via het contactformulier of via kurtvanneste@cyclocrossruddervoorde.be


Documenten:

VERPLICHT-FORMULIER-COVID19-RENNERS-Telenet Superprestige Ruddervoorde
Protocol (Inter)nationale veldritten Covid-19
Covid Maatregelen Telenet Superprestige Ruddervoorde
GEDRAGSCODE RENNERS